Gå direkt till innehållet
Inlagd: 15 nov. 15:52
Lyxig vedpool / badtunna
Beskrivning
Funderar ni på en swimmingpool eller kallbad? En vedpool är självbärande, ställ vedpoolen på marken, BADA SAMMA KVÄLL! installera i mark eller terrass vid tillfälle och höj värdet på din fastighet! Badtunna / badtunnor i rostfritt stål är oöverträffat ur hygienisk synpunkt då det saknar porer där föroreningar och alger fäster, ingen epoxilack på insidan, ej heller någon industrilack, utan bara hygieniskt rostfritt stål. Kraftig konstruktion: Inbyggd förstärkning i konstruktionen, den behöver inte förstärkas eller styvas upp! Ställ vedpoolen på backen och bada direkt, installera i mark eller terrass och höj värdet på din fastighet, när du får tid! Rostfria vedpooler har även lägre vikt än trätunnor och är oömma, därför mycket enkla att få på plats och det går även utmärkt att isolera en rostfri badtunna. Poolen på första bilden är en Aristokrat Triangular med trappa.
Säljes av
ModulPool Sweden AB
ModulPool Sweden ABBesök vår butikssidavedpool.se/badtunnor/
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
ModulPool Sweden AB
Vedpool är en badtunna / minipool som är tillverkad i hygieniskt rostfritt stål och kan isoleras med cellplast/polyuretan. Vedpool är svensktillverkad (tillverkas i Rättvik) och är mönsterskyddad i 27 länder. Visas i MÖLNLYCKE, RIMBO, RÄTTVIK OCH HÄRNÖSAND Vi erbjuder delbetalning, fråga oss om villkor.
Mer information hittar du på http://vedpool.se/badtunnor/