Gå direkt till innehållet
Inlagd: 13 nov. 11:36
Linder 440 Fishing - 20
33 500 kr
Beskrivning
Svensk kvalitetsroddbåt från småländska familjeföretaget Linder finns att se och köpa hos Huges i Tranås. Denna bästsäljare har stuvutrymme i akter och mittoft. Godkänd av det Norske Veritas. CE-märkt enligt kategori D ( skyddade farvatten ). Stöldskyddsmärkt med Securmark. 3 års garanti. Osänkbar. Flyter vattenfylld med 4 personer och full last. Lämplig för motorer på upp till 5 hk samt med kort rigg. Standardutrustad med bland annat 9 fots aluminiumåror, räddningsstege, ledklyka, årbladsfäste, godkänd stävögla, försäkringsklass 3 samt dyvika. Skrovtjocklek 1.7 mm.
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning. Be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Huges Marina
Välkommen till Huges Marina i Tranås! Vi har försäljning av nya och begagnade båtar. I vår utställningshall på 1500 kvm säljer vi välrenommérade varumärken såsom Ryds, Bella, Flipper, Falcon, Silver, Linder, Micore, Mercury, Honda och Fogelsta. Vi tillhandahåller även förmedling av begagnade båtar. Ska du sälja din båt? Då kan du anlita oss. Vi har över 30 års erfarenhet av båtförsäljning. Vi är din båtrådgivare gällande alla båtfrågor. Kom gärna förbi på en kopp kaffe och snacka båt. Marinan, som har gamla anor, ligger vackert belägen i Tranås hamn. Välkomna till oss! Morgan & Andreas
Mer information hittar du på http://www.hugesmarina.se