Gå direkt till innehållet
Inlagd: 10 mars 11:48

Kombi / Viltvagn ATV LEJA komplett kampanjpaket

24 995 kr
Beskrivning
LEJA Kombi/Viltvagn här i komplett kampanjpaket! 19 996:- ex moms / 24 995:- inkl moms.  Ordinarie pris för ingående delar är 27 739:-  Ny vagn från LEJA, med multifunktion, tillåter dig i stort sett att göra allt du behöver i hemmet, gården på myren och i skogen. Tilläggsbeställ: Förlängt drag (för bästa svängradie). Finns även belysning med magnetfäste till traktorregistrerade ATV att beställa. Innehåller: Kombivagn/Viltvagn Extra lång lastramp för lastning av vilt Speciell Vinschstolpe Påkörningsramp (1par) Förlängningskabel för vinsch Svensktillverkad vagn för dig med höga krav på funktionalitet och kvalité! Vinsch ingår inte. Kan kompletteras med extra vinsch eller flyttbar vinsch från ATV. Vi har visningsvagn i vår butik.
Säljes av
Mascot Motor Försäljning AB
Mascot Motor Försäljning ABBesök vår butikssidawww.mascotmotor.com
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Mascot Motor Försäljning AB
Vi skickar med Postpaket inom Sverige. Kampanjfraktkostnad från 100:- tillkommer. (Ej vagnar och fordon) Sedan starten 1969 har vi målmedvetet byggt Mascot Motor så att det ska vara en glädje att handla av oss. Med åren har vi lärt oss vad som krävs när det gäller kvalitet och pris. Vi håller butiken fylld med tillbehör, utrustning, motorcyklar ja allt Du kan tänkas behöva.
Mer information hittar du på http://www.mascotmotor.com

Fler annonser från Mascot Motor Försäljning AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer