Gå direkt till innehållet
Inlagd: 19 apr. 15:29

Ekagårdslådan ATV Inkl. Snabbfäste

2 395 kr
Beskrivning
Ekagårdslådan ATV Inkl. Snabbfäste. Praktiskt och enkelt i skogen! Ekagårdslådan är en unik lösning för alla inom skogs- och lantbruk. På en liten yta på din ATV / fyrhjuling kan du nu transportera röjsåg, två motorsågar, bensindunk, verktygsbälte och övriga tillbehör. Ekagårds lådan är 60 x 30 cm och tillverkad i högkvalitativ vattenfast björkplywood. Stadigt snabbfäste gör att lådan snabbt och enkelt går att flytta och plocka bort. Nu har vi det! Snabbfästet består av en fästplåt där lådan skjuts på plats och låses med en sprint som man tar bort och så kan man sedan enkelt lyfta av lådan. Pris: 2.395:- Inkl. moms (1.836:- exkl. moms)
Säljes av
Mascot Motor Försäljning AB
Mascot Motor Försäljning ABBesök vår butikssidawww.mascotmotor.com
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Mascot Motor Försäljning AB
Vi skickar med Postpaket inom Sverige. Kampanjfraktkostnad från 100:- tillkommer. (Ej vagnar och fordon) Sedan starten 1969 har vi målmedvetet byggt Mascot Motor så att det ska vara en glädje att handla av oss. Med åren har vi lärt oss vad som krävs när det gäller kvalitet och pris. Vi håller butiken fylld med tillbehör, utrustning, motorcyklar ja allt Du kan tänkas behöva.
Mer information hittar du på http://www.mascotmotor.com

Fler annonser från Mascot Motor Försäljning AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer