Gå direkt till innehållet
Inlagd: 25 mars 10:32

CF Moto Cforce 850 XC

105 900 kr
Fakta
Modellår
2020
Tillverkad
2020
Beskrivning
Pris exklusive moms: 84 720kr, CF Moto Cforce 850 XC Mätarställning: 0 mil Färg: Orange Typ: 4-hjuling Redo för en maskin anpassad för både nöjen och arbete? CFORCE 850XC är en av våra kraftfullaste maskiner med enastående prestanda och mångsidighet. Utrustad med en ny uppgraderad kraftfull V-Twin motor på 800cc med maxeffekt på 48kW/65hk ger dig en körupplevelse utöver det vanliga. Servostyrning och bakre differential för en optimal svängradie och maximalt grepp avsett terrängunderlag. Med CFORCE 850XC får du helt klart en maximerad arbetskraft såväl som körupplevelse! Dessa ATV finns för OMGÅENDE LEVERANS och har du bestämt dig kör vi givetvis hem den till dig! EPS (servostyrning) är standard Traktorreg +4000kr Vi reserverar oss för felskrivning och säjfel. Finns i färgerna Orange och Grå ATV Fyrhjuling 4hjuling 4-hjuling
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Fiveball Motocenter
Fiveball AB är återförsäljare för HONDA, SUZUKI, BETA, RIEJU, SYM och nu även CF-MOTO Vi tar inbyten och erbjuder förmånlig finansiering via Wasa Kredit från 0:-kontant.
Mer information hittar du på http://fiveball.se/index.html

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer