Gå direkt till innehållet
Inlagd: i fredags 08:29

Begagnat sorteringsverk Lv 302 T3

906 250 kr
(725 000 kr ex. moms)
Fakta
Modellår
2010
Tillverkad
2010
Beskrivning
Succén Lv 302 T3 är uppbyggd på lastväxlarram. Det ger överlägset billigast flyttkostnad. Maskinen är eldriven, men kan även köras på dieselgeneratorn (drar endast 3 l/h), vilket ger oerhört låga produktionskostnader. Sikten är dubbeldäckad, den är enkel, snabb och billig att byta fraktion på. Det ger möjlighet att köra även små partier med lönsamhet. Maskin Mekanos sorteringsverk byggs i Sverige och är kända för att vara robusta in i minsta detalj. -Volym i matarkupan 2,5 m³ -Grovgallret fälls med fjärrkontroll -Ilastningshöjd 3 m -Vibrationsmatare -Dieselgenerator ombord, men kan köras direkt på el -Tre fällbara utlastningstransportörer -Hjul för bogsering inom täkten För mer info ring Calle Smedenman 0709-508271
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
Maskin Mekano AB
Maskin Mekano är ett familjeföretag som bygger utrustning för krossning, sortering och matning. Våra maskiner är robusta, billiga i drift (eldrift), lätta att transportera och har en fantastisk kapacitet. Reservdelar finns på lager! Läs mer om alla modeller på vår hemsida. I inbyte får vi begagnade maskiner som du hittar här på blocket, söker du något särskilt, slå oss en signal, vi har ett brett kontaktnät.
Mer information hittar du på http://www.maskinmekano.se

Fler annonser från Maskin Mekano AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer