Gå direkt till innehållet
Inlagd: 21 okt 06:56
Äkta timmerhus i valfri storlek
Beskrivning
EKOLOGISKA, HÄLSOSAMMA OCH MODERNA FINSKA KVALITETS TIMMERHUS ENERGIEFFEKTIVA, HÅLLBARA OCH BRANDSÄKRA ÖVER 50 ÅRS ERFARENHET PLANERA OCH SKISSA SJÄLV ERT DRÖMHUS, VÅRA ARKITEKTER RITAR KLART Honkatimmerhus tar in naturen i ditt hem Ett hus från HonkaTimmerhus.se är mer än bara ett hus. Det är ett hem och en medveten investering i familjen, friheten i livet, lugnet, fritiden och vännerna. Formen och ytan på timret tar in naturen i ditt hem. Av alla byggnadsmaterial är timmer det mest ekologiska och det håller från generation till generation. Alla hus från Honkatimmerhus är unika. Bekanta dig med våra modeller, kontakta oss och planera ditt alldeles egna, unika timmerhus. Planera och skissa själv ert drömhus, våra arkitekter ritar klart. Stall, timmerhus, timmer, attefallshus, stuga, villa, hus, bastu
Om företaget
En erfaren expert på timmerbyggnad! Honkatimmerhus.se är ett internationellt tillväxtföretag som levererar unika timmerbyggnader av hög kvalitet till hela världen. Vi har designat och tillverkat timmerbyggnader över 50 år och i mer än 30 länder. Hus, stall, skolor och restauranger till och med ett kloster från oss finns i många varianter och storlekar. Vår tillverkning finns i norra Finland.
Säljes av
HonkaTimmerhus.se
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.