Gå direkt till innehållet
Inlagd: 24 mars 09:38

20898: Air inn

995 000 kr
Beskrivning
Bransch: Restaurang, Café Län: Jönköping Oms: 5 500 000 SEK Begärt Pris: 995 000 SEK Hyra: Ring för info! Välkommen till Restaurang Air Inn som har fullständiga rättigheter och erbjuder en meny med allt från smörgåsar till varma rätter och Dagens lunch. Varje dag serverar Air Inn husmanskost i form av kött eller fiskrätt, dagens pasta eller sallad, inkl bröd, salladsbuffé och kaffe. Lunchgäster till Air Inn parkerar gratis mellan kl 11.00-14.30 på Parkeringsområde 2. Ingen biljett behövs i framrutan. Läs mer om parkeringen. På alla våra charteravgångar finns det även möjligt att handla i baren i gaten efter säkerhetskontrollen. Här finns också smörgåsar och något till kaffet. Restaurang Air Inn erbjuder också catering för större sällskap och arrangemang på flygplatsen, om bokningar görs i förväg. Restaurangen tar även beställningar från flygbolag som vill beställa catering. Kan detta vara den restaurangverksamhet som du söker? Med schemalagda tider och ett ständigt kundflöde, låg hyra som även är omsättningsbaserad. Hjärtligt Välkommen! För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare. Lars Nilsson 0768 - 79 23 00 Epost: nilsson@hrfformedling.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
HRF Förmedling
Det är med förtroende ni kan vända er till oss både som köpare och säljare. Vi är marknadsledande därför att vi är specialister inom näringen. Att sälja företag kan inte jämställas med att förmedla fastigheter, utan är helt enkelt, en annan process. En process som vi framgångsrikt sysslat med i över 30 år!
Mer information hittar du på http://www.hrfformedling.se/

Fler annonser från HRF Förmedling

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer