Gå direkt till innehållet
Inlagd: 3 nov 10:13
Thule Sleek duo barnvagnspaket
10 499 kr
Beskrivning
Thule Sleek Duo med liggdel och sittdel Vi är en av få Thule Partner-butiker med barnvagnar i Norrland, så kom in och kläm och känn om du har möjlighet! Två års garanti och fri service under garantitiden! Thule Sleek barnvagn med ligg- och sittdel kan användas från nyfödd tills att barnet går själv. Kombinera enkelt som du vill, antingen som enkelvagn till ett barn eller som syskkonvagn för två barn i samma eller olika åldrar. Beskrivning Liggdelen Från nyfödd tills att barnet vill sitta upp Rymlig och bekväm, ventilerad madrass Ventilerad sufflett med utfällbart solskydd och UV-skydd (UPF 50+) ger barnet en skön åktur oavsett väder Regnskydd ingår Komplettera med en liggdel, eller sätt på sittdelen, så blir din Thule Sleek en dubbelvagn/syskonvagn Sittdelen Från att barnet vill sitta upp Rymlig, bekväm sits med generös sitthöjd och gott om benutrymme Ventilerad sufflett med utfällbart solskydd och UV-skydd (UPF 50+) ger barnet en skön åktur oavsett väder Tre lägen från liggande till sittande för god komfort när barnet sover, vilar och sitter upprätt Tittfönster i taket på suffletten gör det smidigt att titta till lättväckta barn Går att vändas så att barnet åker framåtvänt eller vänt mot föräldern Säkerhetsbygeln kan svängas åt sidan så att det blir lättare att sätta barnet i vagnen Thule Sleek går att fälla ihop med sittdelen kvar i chassit Regnskydd ingår Chassit Handtagets höjd går att justera för att passa alla föräldrar Fjädring på alla fyra hjul ger en mjuk färd i ojämn terräng Framhjulen är 8 tum och svängbara, framhjulen går att låsa för körning i terräng Bakhjulen är 11 tum, skumfyllda och punkteringsfria Reflexer på alla hjulen för ökad synlighet Alla hjul går att ta av för kompaktare hopfällning Smart placerad krok för lättåtkomlig placering av skötväska Stor varukorg undertill med dragkedjeförsett lock Med adaptrar går det att sätta bilens babyskydd direkt i chassit, till exempel när barnet somnat eller vid snabba ärenden. Även smidigt vid till exempel tågresor. Thule Sleeks adaptrar fungerar bland annat till babyskydd från Cybex, Maxi-Cosi, BeSafe och Nuna. Framtidssäkrad kan utökas för syskon eller tvillingar Silver chassi med valfri färg på klädsel 10499 Kr Svart chassi med svart klädsel (limiterad utgåva) 11499 Kr
Om företaget
För att platsa hos Åre Barnvagnar ska en produkt vara säker, hålla länge och tåla rejält slitage. Där det är möjligt väljer vi miljöcertifierade och testvinnande produkter. Vi vill att en produkt ska kunna användas av flera barn. Att hushålla klokt med jordens resurser det är den bästa gåvan vi kan ge våra barn. Därför är allt det som säljs hos Åre Barnvagnar är alltid schysst och noga utvalt.
Säljes av
Åre Barnvagnar
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.