Gå direkt till innehållet
Inlagd: 12 nov. 19:07

Polaris rmk 800 med 700 motor

24 000 kr
26 000 kr
Beskrivning
Polaris rmk 800 144" -05 Då 800 motorerna har stora problem med vevaxeln, så är bytt till en liberty 700 motor från 05 som fått nya kolvar och packningar även packboxar i förebyggande syfte då den hade gått ca700mil dom gamla kolvarna samt kvitto ska finnas kvar. Har gått ca 20 mil sen kolvbyte men har två nyare skotrar jag kör med. De är elstart med ny motor men dåligt batteri Elback Fin matta 144" 51mm Ny dyna Sitter en liten styrhöjare på men går fort att ta av. Speedtech slutburk men orginal finns med men låter lagomt. Alla lager är bytt i boggin och på drivaxeln och variator axeln för ca 3 år sen samt olja i kedjehuset mm Slp powder pro skidor Mycket påkostad skoter Dåligt batteri är ändå som är fel på den
Säljes av
Nicklas
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Kolla om du kan använda Blocketbetalning med faktura
Här kan du se hur stort belopp du kan handla för via faktura med Blocketbetalning. Om du vill kan du ta ett lån och dela upp betalningen över tid. Kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer