Gå direkt till innehållet
Inlagd: 15 okt. 16:52
Lyxigt spabad med TRAPPA
Beskrivning
Lyxiga badtunnor, med eller utan trappa, tillverkade i hygieniskt rostfritt stål! LYFT UR KAMINEN SÅ FÖRVANDLAR DU VEDPOOLEN FRÅN ETT HETBAD VINTERTID TILL EN SVALKANDE MINIPOOL PÅ SOMMAREN! Höjer fastighetsvärdet: En Modulpool nedsänkt i din terrass eller omgärdad av en vacker stensättning i din trädgård, ger dig inte bara ett svalkande bad sommartid ett ångande hett Termalbad vintertid, utan den även höjer värdet på din fastighet, normalt mer än anskaffningskostnaden En vedpool från Modulpool är självbärande. Ställ vedpoolen på marken och BADA SAMMA DAG! Installera i mark eller terrass vid tillfälle. Hygieniskt material: I rostfria vedpooler finns inget trävirke som torkar, ruttnar eller skapar grogrund för bakterietillväxt. Rostfritt stål är även opåverkat av solens UV strålning och åldras därför inte som plast. Rostfritt stål är formstabilt, håller att grävas ned i mark utan förstärkning, klarar dom höga temperaturerna som man vill ha utan att mjukna. Rostfritt stål ett är ett extremt hygienisk och lättskött material idealiskt för pooler. Poolen på första bilden är en Excellent Kvadrat XL med trappa.
Säljes av
ModulPool Sweden AB
ModulPool Sweden ABBesök vår butikssidavedpool.se/badtunnor/
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
ModulPool Sweden AB
Vedpool är en badtunna / minipool som är tillverkad i hygieniskt rostfritt stål och kan isoleras med cellplast/polyuretan. Vedpool är svensktillverkad (tillverkas i Rättvik) och är mönsterskyddad i 27 länder. Visas i MÖLNLYCKE, RIMBO, RÄTTVIK OCH HÄRNÖSAND Vi erbjuder delbetalning, fråga oss om villkor.
Mer information hittar du på http://vedpool.se/badtunnor/