Gå direkt till innehållet
Inlagd: 21 okt. 16:20

Lynx Xterrain 3700 600 Efi 2021

115 900 kr
Utrustning
  • Elstart
  • DS+ Boggie
  • Låg Vindruta
  • Blade DS+ Skidor
Beskrivning
Pris exklusive moms: 92 720kr, Lynx Xterrain 3700 600 Efi 2021 Årsmodell: 2021 Mätarställning: 0 mil Färg: Manta Green / Black Typ: Snöskoter Xterrain är en äventyrsskoter med en oslagbar kombination av goda ledkörningsegenskaper och förmågan att ta sig fram i lössnö. PPS² DS+- boggifjädringen gör egenskaperna i djupsnö ännu bättre. Finns hemma för omgående leverans hos oss på Ljungbergs Motor i Sveg Härjdalen
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Ljungbergs Motor
Finans kan ordnas på plats och vi tar även ditt inbyte. Vi hjälper till med frakten. Vi har en stor butik med kläder och tillbehör till mycket konkurrenskraftiga priser, samt att vi hjälper dig att välja rätt tillbehör/utrustning som passar till just dig eller din maskin. Ljungbergs Motor i Sveg Härjedalen Auktoriserad Lynx och Can-am återförsäljare.
Mer information hittar du på http://www.ljungbergsmotor.se

Fler annonser från Ljungbergs Motor

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer