Gå direkt till innehållet
Inlagd: 6 okt. 00:00

Lynx 59 Ranger 600 Ace 2021

127 900 kr
Utrustning
  • Elstart
  • Multi-LinQ platta
  • dragkrok
  • luftkylare med fläkt
  • Blade DS+ skidor
Beskrivning
Pris exklusive moms: 102 320kr, Lynx 59 Ranger 600 Ace 2021 Årsmodell: 2021 Mätarställning: 0 mil Färg: Viper Red / Black Typ: Snöskoter Den här snöskotern med brett drivband erbjuder prestanda och egenskaper för både arbete och nöje. Den unikt ledade EasyRide- boggifjädringen, H&L/N/R-växellådan och den bränsleeffektiva Rotax 600 ACE-motorn med högt vridmoment är exempel på den här snöskoterns arbetsduglighet. Välkommen in till oss på Ljungbergs Motor i Sveg Härjedalen så berättar vi mer eller Maila / Ring för offert direkt!
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Ljungbergs Motor
Finans kan ordnas på plats och vi tar även ditt inbyte. Vi hjälper till med frakten. Vi har en stor butik med kläder och tillbehör till mycket konkurrenskraftiga priser, samt att vi hjälper dig att välja rätt tillbehör/utrustning som passar till just dig eller din maskin. Ljungbergs Motor i Sveg Härjedalen Auktoriserad Lynx och Can-am återförsäljare.
Mer information hittar du på http://www.ljungbergsmotor.se

Fler annonser från Ljungbergs Motor

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer