Gå direkt till innehållet
Inlagd: 10 nov. 21:37

Kapad Volvo 945, Nybess, Hregg

55 000 kr
Beskrivning
Hej, Säljer nu min pärla då jag har nytt projekt Det är som sagt en volvo 945 från 94. Jag är tredje ägaren som kört den som a-traktor och bilen har aldrig strulat i min ägo. Reggad med h-reg 1,2,3,R som går helt lagligt, kör på ungefär 1100 varv i 30. drar runt litern Sitter uppe dubbla låder just nu (m47,m40) lite info: -Nybess -helt nya bromsskivor bak -båda spindellederna nya -ny handbromsvajer -står på Volvos original fälgar med nya vinterdäck -skickar med 4 st dotz roadster med okej däck -b230d -sportratt -v70 helskinn stolar -kapade fjädrar -usa blinkers -hregg -det sitter dioder i a och b stolparna samt dörrarna. led lister vid fötterna, runt hatthyllan och i taket -2 vita poppys med ledplatta med poppyhatt och en poppykrona i mitten med ledplatta. -allt på switch -det sitter positions ljus fram i läppen -original avgassystem utan katt och en 4" japsdämpare på slutet ljudet består av: -dubbla 12" ground zero bassar som drivs av ett excursion hxa 3k -en 6.5" gas silver i varje dörr -2 6x9" på hatthyllan som drivs av ett soundigital slutsteg -jvc kd x372bt stereo ljudet spelar på bra den har ett bra helhetsintryck och får många positiva blickar negativt: -lacken är inte den finaste då det är lite spackel sprickor och lite lacksläpp men inget jag har stört mig på. -en spricka i rutan på passagerarens sida men inget besiktningen sa nått om. prata med era föräldrar innan ni skriver Önskas mer info eller bilder så är det bara att höra av sig! Mvh Albin
Säljes av
Albin Englund
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Kolla om du kan använda Blocketbetalning med faktura
Här kan du se hur stort belopp du kan handla för via faktura med Blocketbetalning. Om du vill kan du ta ett lån och dela upp betalningen över tid. Kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer