Gå direkt till innehållet
Inlagd: 11 apr. 12:35

Slott i Italien - promenera till Frankrike

Fakta

Boarea
70
Antal bäddar
4
Land
Italien
Lediga veckor
Lågsäsong 2021
v. 14, v. 15, v. 16, v. 17, v. 18, v. 19, v. 20, v. 21, v. 37, v. 38, v. 39, v. 40, v. 41, v. 42, v. 43, v. 44, v. 45, v. 46, v. 47, v. 48, v. 49, v. 50, v. 51, v. 52
Högsäsong 2021
v. 22, v. 23, v. 24, v. 25, v. 26, v. 30, v. 31, v. 32, v. 33, v. 34, v. 35, v. 36
Lågsäsong 2022
v. 1, v. 2, v. 3, v. 4, v. 5, v. 6, v. 7, v. 8, v. 9, v. 10, v. 11, v. 12, v. 13
Beskrivning
I Grimaldi där italienska Blomsterkusten möter franska Azurkusten ligger Castello Woronoff. Högst upp i slottet ligger en 70 kvm lägenhet i två plan och en fantastisk takterrass med strålande utsikt över Medelhavet. Slottet ligger i en privat park med prunkande växter, citron- och olivträd, en tennisbana och en stor pool med egna solstolar som är öppen under högsäsong. Lägenhetens nedre våning består av en entré med hall, ett stort sovrum med två sängar och en fransk balkong med havsutsikt. I anslutning till sovrummet finns ett förråd med tvättmaskin, säkerhetsskåp och förvaringsutrymme. På samma plan i anslutning till hallen finns ett rymligt badrum. En trappa upp finns ett allrum med en utfällbar bäddsoffa för en eller två personer och ett avskilt kökspentry. Två stora glasade skjutdörrar leder ut till en ljusgård med en övre entré och en mindre toalett. Via en stentrappa i ljusgården kommer man upp till lägenhetens stora takterrass. Här finns gott om plats för att sitta och äta, sola och beundra utsikten i alla väderstreck. På terrassen finns en inbyggd grill och stora markiser att fälla ut. På smala trappor och stigar promenerar man på 10 minuter ned till den allmänna men avskilda stranden Darsanùn eller den privata stranden Balzi Rossi. Alldeles intill ligger den kända restaurangen med samma namn samt förhistoriska grottor och tillhörande arkeologiskt museum. Några hundra meter längre bort passerar man gränsen till Frankrike och kan fortsätta på strandpromenaden i Menton. Här finns ett stort antal restauranger, caféer, affärer och en charmig medeltida stadskärna. Lite längre bort på italienska sidan ligger samhället Latte med en välsorterad livsmedelsaffär som bl a säljer italienska delikatesser och pasta över disk. Det är enkelt att ta sig till Grimaldi. Närmaste flygplats är Nice Côte d'Azur där tåget går direkt till Menton Garavan på mindre än en timma. Därifrån är det ca 1,5 km till slottet. Med bil från flygplatsen tar det ca 40 minuter och det finns en privat parkeringsplats på slottet. Sänglinne, sol- och badlakan, handdukar samt lätta solsängar att ta med till stranden ingår. Lägenheten är rök- och husdjursfri. Bytesdag lördagar. Pris 1600 EUR/vecka (högsäsong) och 1300 EUR/vecka (lågsäsong), inkl. slutstädning avresedagen.
Uthyres av
Marie Scherlund
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Köpekontrakt som PDF

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer