Gå direkt till innehållet
Inlagd: i lördags 17:55

Lugnet på landet vid havet - Villa Azzurro Porta

11 000 kr/vecka

Fakta

Boarea
100
Antal bäddar
8
Land
Italien
Veckoavgift lågsäsong
11000 kr
Veckoavgift högsäsong
18000 kr
Lediga veckor
Lågsäsong 2021
v. 8, v. 9, v. 10, v. 11, v. 12, v. 13, v. 45, v. 46, v. 47, v. 48, v. 49, v. 50, v. 51, v. 52
Högsäsong 2021
v. 14, v. 15, v. 16, v. 17, v. 18, v. 19, v. 20, v. 21, v. 22, v. 23, v. 24, v. 25, v. 31, v. 33, v. 34, v. 35, v. 36, v. 37, v. 38, v. 39, v. 40, v. 41, v. 42, v. 43, v. 44
Lågsäsong 2022
v. 1, v. 2, v. 3, v. 4, v. 5, v. 6, v. 7
Beskrivning
När vi såg den raserade fastigheten uppifrån staden så kände vi direkt att detta var vårt drömprojekt. Närheten till staden i en genuin lantlig miljö. Att vakna upp och ta ett morgondopp eller simtur i Medelhavet utanför dörren innan frukost är en ynnest som nu är möjlig. Möjligheten att laga mat själva med alla fantastiska råvaror som finns i regionen gjorde att vi satsade på kök, umgänge i matlagningen och en fantastisk utsikt! Fortfarande är ett restaurangbesök nära till hands när vi så önskar. Vår dröm har gått i uppfyllelse! Vår blå port är färdigrenoverad. Vi delar gärna den fantastiska upplevelsen av närheten till havet och lugnet på landet nära staden och bergen med flera. Huset består av tre sovrum och två badrum. Det ena badrummet har bubbelbad och det andra har dusch. Utrustat kök med porslin för 10 personer. Kyl och frys finns. Matbord framför braskaminen med 10 platser. På var sida om braskaminen är utsikten fantastisk genom de två stora fönstren mot havet. Ved finns i trädgården. Den öppna planlösningen från entrén genom allrum, kök ,matrum till braskamin och havsutsikt ger en skön atmosfär för att umgås, äta och mysa framför brasan. Ytan inomhus är ca 100 kvadratmeter. Takterassen är ca 60 kvadratmeter och terassen nere mot havet är ca 40 kvadratmeter. Golvvärme finns i alla golv så boende är behagligt året runt. För behagligt inomhusklimat när det är som varmast finns AC i alla utrymmen. Solstolar och sittgrupper finns på båda terasserna. Från terassen mot havet är det några steg till stranden som ibland är mest sand och ibland mest sten. Det är naturstrand och man har den nästan helt för sig själv. Några damer från grannhusen kommer ibland ner och badar en stund. Någon kommer ibland ner för att dyka eller plocka vongole. Termini Imerese är en stad med ca 30 000 innevånare och ligger ca 3,5 mil öster om Palermo. Staden har en vacker utsikt mot både hav och berg. Den är delad i två delar av höjdskillnaden. Uppe i Alta finns Belvederen där man kan njuta av havsutsikten och stadsparken, Palmieri. Från stadsparken ser man huset nere vid havskanten, ca 800 m ner. Det finns flera caféer och restauranger vid och runt Belvederen. Den kanske mest exklusiva restaurangen ligger ca 2,5 km utanför staden och heter Secondo Tempo. I Bassa ligger Cafe Opera som är ett modernt sicilianskt cafe. Där kan man också äta lunch. En promenad längs fisk och grönsaksgatan, Dei Bagni nere i Bassa kan avslutas på det mysiga lilla torget där Chocolateria, bar med bra mat och enkel restaurang delar på torgytan.
Uthyres av
Britt-Marie Lithammer
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer