Gå direkt till innehållet
Inlagd: 15 jan. 10:07
Stavrex, sluta gräv, Gör det enkelt
175 kr
Beskrivning
Jordskruv, skruvpåle, jordankare eller skruvfundament, man kan kalla dom mycket men Stavrex kallar dom helt enkelt markskruv! Istället för att gräva ner betongplintar eller att gjuta så är det väldigt mycket enklare att använda sig av Stavrex system. Du kan använda markskruven till allt från det enkla staketet till att sätta attefallshuset på, tom på större konstruktioner. Den vanligaste markskruven är med fasta fästen men finns en rad olika markskruv och huvuden för att just passa dina önskemål, finns även i olika längder, allt från 0,5m upp till 3,05 m. Monteringen är enkel och går snabbt. Förborra med signalborret, detta gör man för att kolla att markförhållandet är bra och för att markskruven ska gå rakt. Sedan drar du ner själva markskruven med maskinen, Klart! Det är även enkelt att justera höjden av markskruven efteråt. Maskinen och borret hyr du hos oss per dag. Titta gärna på instruktionsfilmen i länken nedan. Kontakta oss för en offert på ditt bygge!
Säljes av
Varbergs Trä / Woody Falkenberg
Varbergs Trä / Woody FalkenbergBesök vår butikssidawww.varbergstra.se/
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Varbergs Trä / Woody Falkenberg
DIN KOMPLETTA BYGGHANDEL! Hos oss på Varbergs Trä / Woody Bygghandel Falkenberg hittar du varor och produkter från marknadsledande leverantörer. Det gör att vi kan erbjuda bra produkter och rätt priser! Vi levererar med egna bilar till ert bygge. Experter på fönster och dörrsnickerier, husgrunder och kompletta lösvirkeshus.
Mer information hittar du på http://www.varbergstra.se/