Gå direkt till innehållet
Inlagd: 11 apr. 19:10

Peguot Speedfight 2

9 000 kr
Beskrivning
En pålitlig moped som har körts i två generationer. Ny bytt bakdäck Ny lackad Medföljer kedjelås och två mopedhjälmar vid intresse Bekväm att köra och bra med plats för en extra passagerare Trimmad och går i ca 60-70 km/h Både "styling ställ" och vanligt parkerings stöd Elstart ej fungerande, men en kickstart som fungerar i alla lägen Hastighetsmätare som är obalanserad, kan lätt fixas med att köpa magneter Lite skönhets skavanker men med tanke på årgången är den i fint skick Kan endast ta emot samtal efter kl 16.00 pga jobb, men hör gärna av er så svarar jag så snabbt jag kan på eventuella frågor.
Säljes av
tobbelofving
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Vill du betala med faktura eller lån?
Vår betalpartner Rocker erbjuder bland annat faktura och lån som betalsätt i Blocketbetalning. Om du är intresserad, se vilket belopp du kan handla för genom att kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Tryggt - Skriv kontrakt!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer