Gå direkt till innehållet
Inlagd: 23 okt. 12:15

Paris Sideboard 189 cm

3 995 kr
Beskrivning
Paris är en serie praktiska och lättmatchade planmöbler för nästintill alla hemmets rum. Serien består av hyllor, skåp, stolar, bord, TV-bänkar, skänkar och byråer i varierande färgutföranden och storlekar. Möbelserien förmedlar en tidlös och stilren känsla som du uppskattar år efter år. Kombinera gärna möbler i serien för att skapa ett välkomnande och enhetligt helhetsintryck i hemmet. Paris är en vacker skänk med många fina och genomarbetade detaljer. Skänken har tre skåp och sju lådor som ger gott om förvaringsplats. Placera växter, tavlor, ljusstakar och liknande på skänken och skapa ett mysigt och ombonat rum.
Länk: Mot butik
Säljes av
Trademax Halmstad
Trademax HalmstadBesök vår butikssidawww.trademax.se/
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Trademax Halmstad
Besöksadress: Stormgatan 2 30263 Halmstad -Gratis hemleverans -Lägsta prisgaranti - Ej fri retur och 365 dagars öppet köp -Räntefri delbetalning i 12 månader -Möjlighet till kvällsleverans -Möjlighet till uppbärning av möbler Kontakta gärna oss på hstad@trademax.se Vi reserverar oss för prisändringar & fel i annonsen
Mer information hittar du på http://www.trademax.se/

Fler annonser från Trademax Halmstad

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer