Gå direkt till innehållet
Inlagd: 19 feb. 11:44

NYA RoboGREEN EVO - fjärrstyrd släntklippare

Beskrivning
Världens mest sålda fjärrstyrda redskapsbärare är nu ännu bättre! Se filmen på You-tube: https://www.youtube.com/watch?time_continue=44&v=oemJZn1V1JU Tillverkaren ENERGREEN har gjort RoboGREEN/RoboCUT ännu bättre. En ny design är utformad för att förhindra smuts och klipprester att hamna i utrymmen som är svåra att hålla rent. Byten av redskap går nu ännu enklare med snabbfäste samt hydrauliskt snabbkopplingsblock. RoboGREEN är Sveriges mest sålda radiostyrda redskapsbärare. Maskinens pålitlighet har varit nyckeln till framgångarna. Tillverkaren Energreen har stor expertis och ligger bakom flera av övriga märken som finns på marknaden. AB G Alexandersson är generalagent för hela ROBO-familjen som består av modeller från 30 hk upp till 140 hk. Maskinerna öppnar helt nya möjligheter inom gräs- och buskröjning då de klarar att ta sig fram i svår terräng och i miljöer som konventionella maskiner inte klarar. Tyngdpunkten är låg och motorn klarar lutningar på 55 grader i alla riktningar. Som standard sitter ett klipphuvud med Y-slagor (1,30 m) vilket klarar buskar och sly upp till 5 cm. Med ett speciellt skogsröjningsaggregat kan man hacka ner småträd upp till ca 10 cm. Övriga redskap som finns till maskinen är stubbfräs, snöslunga, snöblad, borst, pallgafflar, skopa, rotorklippare, kabelnedläggare m.f. Maskinernas PÅLITLIGHET har gjort ROBO-familjen marknadsledande i världen såväl som på den svenska marknaden. Med ca 50 maskiner sålda i Sverige, har vi lång erfarenhet och möjlighet att hålla ett stort lager. AB G Alexandersson - Kvalitetsmaskiner Välkommen!
Säljes av
AB G Alexandersson
AB G AlexanderssonBesök vår butikssidawww.abg-alex.com
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
AB G Alexandersson
AB G Alexandersson är idag specialiserat inom områdena GRÄS- OCH BUSKRÖJNING samt GÖDSELHANTERING.Vår målsättning är att kunna erbjuda kunden de bästa produkterna inom dessa områden, till rätt pris och med snabba reservdelsleveranser.
Mer information hittar du på http://www.abg-alex.com

Fler annonser från AB G Alexandersson

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer