Gå direkt till innehållet
Inlagd: 29 aug. 10:43

Nya Castagnari "Studio" 2-k durspel D-G & G-C

21 900 kr
Beskrivning
Nyinkomna Castagnari "Studio" 2-köriga durspel i valnötsträ eller körsbär. Liten, snygg och smidig durspelsmodell som är mycket lättspelad! Spelen på de 2 första bilderna är stämda i tonarten G-C och spelet i valnöt på sista bilden är stämt D-G med två låga 16-fotsstämmor som ger en mycket djup och fin klang! Detta spel som är specialstämt D-G kostar 22.900:- Samtliga spel levereras komplett med väska och remmar!
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Karlssons Musik AB
Klicka gärna på den blå texten under vår logo till höger - "annonser i butiken" - för att se våra övriga annonser på Blocket! Vi är specialister på Dragspel och Durspel. Vi kan erbjuda er allt möjligt när det gäller dragspel; nya och begagnade, knappdragspel eller pianodragspel, durspel och concertinor, converter / melodibasdragspel,
Mer information hittar du på http://www.karlssonsmusik.se

Fler annonser från Karlssons Musik AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer