Gå direkt till innehållet
Inlagd: 17 feb. 15:52

Ny skola för piano- & knappdragspel

295 kr
Beskrivning
Sveriges mest populära dragspelsskola för både piano- & knappdragspel med musiken på medföljande CD som blivit en stor försäljnings-succé! Ny upplaga har precis tryckts och mer än 2000 ex är nu sålda av denna mycket omtyckta bok!! Dragspelsskola.se är en välfylld kursbok med hela 160 sidor för både rena nybörjare och för de som vill komma lite längre. Innehåller grundläggande musikteori, scheman över olika klaviaturer, fingersättningar etc. Även information om olika dragspelsmodeller, artister, vanliga musikstilar, tips om instrumentval etc. På hemsidan till kursboken finns lite kompletterande material. Med ringpärm så den är enkel att bläddra i och vika upp för placering på notställ eller bord. Mycket pedagogisk och klart innehållsrik, rekommenderas varmt!
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Karlssons Musik AB
Klicka gärna på den blå texten under vår logo till höger - "annonser i butiken" - för att se våra övriga annonser på Blocket! Vi är specialister på Dragspel och Durspel. Vi kan erbjuda er allt möjligt när det gäller dragspel; nya och begagnade, knappdragspel eller pianodragspel, durspel och concertinor, converter / melodibasdragspel,
Mer information hittar du på http://www.karlssonsmusik.se

Fler annonser från Karlssons Musik AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer