Gå direkt till innehållet
Inlagd: 7 mars 12:22

Nissan king cab 2,5TD

69 000 kr
Beskrivning
Säljer nu min Nissan king cab 00 med den skottsäkra 2.5TD motorn som aldrig har krånglat i min ägo 35 tums mudders som är slitna fram men bättre bak Fin från rost undertill Har gjort en underredsbehandling själv för förebyggande syfte Ljudet består av dubbla 12or som drivs av ett 500 steg 8st 6,5 tums middbasar och 4st 6,5 tums koaxialhögtalare middarna drivs av ett 80.4 steg och koaxialarna drivs av stereon och allt är från gas. Det finns rost på flaket men det är mest bakom däcken (se bild) Det är sprickor i fram rutan men det är på passagerarsidan och förra ägaren fick igenom den med det Raka rör så mullrar gött spärrar tas på plats Pumpen är lagom påställd man får mycket blickar när man åker Säljer a-traktorn då jag bygger nytt Priset är inte hugget i sten Har säkert glömt en massa så hör av dig om du undrar något Stötfångaren bak har en buckla då en hade lust att köra in i mig där av sänkt pris (se bild) 62k utan ljud om man inte vill ha med det Byte intressant men då ska det vara diesel
Säljes av
Axel Henriksson
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Vill du betala med faktura eller lån?
Vår betalpartner Rocker erbjuder bland annat faktura och lån som betalsätt i Blocketbetalning. Om du är intresserad, se vilket belopp du kan handla för genom att kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Köpekontrakt som PDF

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer