Gå direkt till innehållet
Inlagd: 12 nov. 15:52

Mitsubishi Electric Golvmodell (MFZ-KJ)

18 900 kr
Beskrivning
Installerat och klart!! Priset Gäller i Falkenberg, Halmstad, Hyltebruk, Laholm, Båstad, Ängelholm och Markaryd MFZ-KJ25VEHZ Pris Från: 18900kr ink installation med rot-avdrag Pris med moms 20570kr ink Installation Värme effekt vid -15 3,4 kw Topp effekt 5,1 kw Vi rekommenderar den till ca 125 m2 MFZ-KJ35VEHZ Pris från 20900kr ink installation med rot-avdrag Pris med moms 22570kr ink Installation Värme effekt vid -15 4,3 kw Topp effekt 5,8 kw Vi rekommenderar den till ca 150 m2 Markstativ eller väggkonsoler 5m rör och kanaler, håltagning och igångkörning ingår i installationen. Vår första golvplacerade luftvärmepump med den revolutionerande Hyper Heating-funktionen. Inomhusenhetens kompakta format gör den ytterst lättplacerad. Samtidigt är det en av marknadens mest effektiva värmepumpar med en kapacitet som överträffar de flesta. MFZ smälter diskret in i den omgivande miljön, samtidigt som den på bästa sätt fördelar värme jämnt i din bostad BÄSTA KOMFORT ÅRET OM Våra luftvärmepumpar är speciellt framtagna för krävande nordiska förhållanden och är samtidigt de enda på marknaden som klarar av att ge en god värme inomhus även när det är riktigt kallt ute, exempelvis med Hyper Heating. Under de där riktigt varma sommardagarna kan MFZ-KJ automatiskt ställa om till att kyla ner din bostad till önskad temperatur. TYSTAST I KLASSEN MFZ-KJ kan med fördel även byggas in i väggen för en ännu sobrare installation. Värmepumpens design innehåller även en del funktionella fördelar: Fläktbladen är utformade för att ytterligare öka komforten genom en effektivare spridning av både värme och kyla. Utformningen av fläktbladen bidrar också till att ljudnivån håller sig på oslagbart låga 19 dB(A). Det är tystast i klassen. HYPER HEATING MFZ-KJ med den revolutionerande Hyper Heating-funktionen ger samma värme ned till -15°C. Värmepumpen fortsätter ge bra värme ända ner till -25°C.
Länk: Webbutik
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
VVS-Projektering
Bäkmarks vvs & kyla är en av Sveriges största återförsäljare av Mitsubishi Electric värmepumpar. Alltid installerat och klart priser! Vi är andra generationens vvs och kyl företaget med över 15års erfarenhet av värmepumpar. Vi har hela ledet Försäljning,Installation och Support. Ett företag som ansvarar för ett tryggt värmepumps köp. Vi har ett stort urval av värmepumpar av alla slag. Vi säljer kvalitetsprodukter från kända leverantörer till exempel NIBE, Mitsubishi Electric och Panasonic.
Mer information hittar du på http://www.vvsprojektering.se/

Fler annonser från VVS-Projektering

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer