Gå direkt till innehållet
Inlagd: 14 okt. 15:46
Lumi Galax 2 dörrar, utställningsex
4 500 kr
Beskrivning
Lumi skjutdörrar med tillhörande inredning, visningsexemplar. Inredning i svart ask. Dörrar Galax Svart Öppningsbredd = 1315MM Öppningshöjd = 2285MM Säljes i befintligt skick och monteras ner och hämtas i butik. Ordinariepris: 26.290:- Ring oss gärna innan ditt besök så att varan finns kvar och är på plats. Vi reserverar oss för evt. felskrivningar som kan förekomma. Produkten säljs till ett reducerat pris och ska betraktas som begagnad. Undersök alltid varan innan du hämtar ut den så du säkerställer att den uppfyller dina önskemål. Denna varan finns i Falkenberg. Välkommen!
Säljes av
Varbergs Trä / Woody Falkenberg
Varbergs Trä / Woody FalkenbergBesök vår butikssidawww.varbergstra.se/
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Varbergs Trä / Woody Falkenberg
DIN KOMPLETTA BYGGHANDEL! Hos oss på Varbergs Trä / Woody Bygghandel Falkenberg hittar du varor och produkter från marknadsledande leverantörer. Det gör att vi kan erbjuda bra produkter och rätt priser! Vi levererar med egna bilar till ert bygge. Experter på fönster och dörrsnickerier, husgrunder och kompletta lösvirkeshus.
Mer information hittar du på http://www.varbergstra.se/