Gå direkt till innehållet
Inlagd: 8 apr. 10:10

King cab

43 000 kr
49 000 kr
Beskrivning
Säljer nu min king cab från 1989 Bilen går bra och jag inte haft några problem med den Alltid startat A-traktorn är besiktigad med H-regg, 1,2,3,4,5,R med ett varvtal på 1700 varv och besiktigad fram till 30/6-22 Byggt helsoffa, lackerar inredning och även byggt massa positionsljus på knapp OBS!! Backelitratt medföljer ej Säljes för 45000 med 33 tums däck och ramp men billigare med andra däck och utan ramp Däcken jag köpt har bara rullat en halv sommar och är 33 tum på 15 tums fälg, Finns även vinterdäck som rullat en vinter Ljud: en jbl 12:a på 1000watt och ett 4 kanals slutsteg på 1000watt , två 6,9:or med märke cerwin vega , två 5,25: or med märke x-sound, en pionere sterio med bt som Spelar helt ok Bilen har en kraftig och fungerande vinsch men vet ej märket på den
Säljes av
jonte_b_1111
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Vill du betala med faktura eller lån?
Vår betalpartner Rocker erbjuder bland annat faktura och lån som betalsätt i Blocketbetalning. Om du är intresserad, se vilket belopp du kan handla för genom att kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Köpekontrakt som PDF

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer