Gå direkt till innehållet
Inlagd: i söndags 17:51
HYR - Avant 420 Minilastare
1 395 kr
Beskrivning
Hos Villamaskinisten Kungsbacka kan ni hyra: Avant 420 Minilastare Den perfekta kompaktlastaren för husägare, lantbrukare och trädgårdsanläggare med flera. För planering av matjord, grus, tömning av gödsel i stall mm. Flytta runt pallar eller annat byggmaterial. Har utskjutbar teleskopbom för lång räckvidd. Maskinen är även utrustad med extra väderskyddad hytt för bättre komfort vid dåligt väder. Skopa och gafflar ingår. Extra tillbehör, jordborr, planeringsbalk, gödselgrep, ridhussladd, slaghack. Utrustad med dragkrok och läppdrag om man vill dra med sig en kärra. Längd:2195 mm. Bredd:1050 mm. Höjd:1980 mm. Vikt: 1020 kg. Drivs på diesel. Står lastad på en tippbar släpkärra med totalvikt på 1300kg som ingår i hyran. Hyreskostnad: 1395 kr/dygn
Länk: Boka här
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Villamaskinisten
Villamaskinisten hyr ut maskiner för entreprenad, trädgård och bygg på ett smidigt och enkelt sätt till både privatpersoner och anläggningsföretag. Hos oss kan du hyra maskiner som t.ex. minigrävare, kompaktlastare, jordfräs, skylift, minilastare, byggställning, cementblandare och mycket mer. Våra entreprenadmaskiner och trädgårdsmaskiner kan du hämta och lämna alla dagar i veckan, även lördag och söndag. Villamaskinisten är det moderna uthyrningsnätverket bestående av uthyrningsföretag i samverkan och finns på 23 orter i Sverige.
Mer information hittar du på http://www.villamaskinisten.se