Gå direkt till innehållet
Inlagd: 27 apr. 00:00

Heli Eltruck 5,0 T

Fakta
Modellår
2019
Tillverkad
2019
Beskrivning
CE: Ja Allmänt betyg (1-5): 5 Lyfthöjd: 330 cm Batteriets spänning: 80 Batterikapacitet: 650 Stativtyp: Duplex Heli CPD 50 är en mycket kompakt eltruck som finns med kapacitet från 4 ton till 5 ton Trucken på bilden är extrautrustad med några av alla tillval som går att få till denna modellen. Tillval: Hytt med värme, gaffelspridning/sidoföring, Containergående utförande Stativ: Finns med duplex och triplex master med lyfthöjder 3,7 - 6,0 meter. Kontakta oss gärna för mer information. Vi har även en demomaskin tillgänglig. Reservation för tryckfel. Pris: Beroende på utrustning. Kontakta oss gärna för pris på maskin enligt era önskemål Vi tar även inbyte och ombesörjer finansiering. Vi har ständigt nya och begagnade maskiner på väg in. Maila eller ring gärna om ni inte hittar vad ni söker.
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
Trygghet & säkerhet på Blocket
AltiTruck AB
Försäljning/uthyrning: HELI, MORA, HYUNDAI och MAXIMAL 4WD Dessutom har vi alltid ett brett utbud av begagnade maskiner av olika fabrikat i lager. Servar alla fabrikat. Uthyrning: Korttids- eller långtidshyra. Vid akut behov snabb leverans med egen lastbil i Västsverige.
Mer information hittar du på http://www.altitruck.se

Fler annonser från AltiTruck AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer