Gå direkt till innehållet
Inlagd: i fredags 20:27

Hanomag f25 EPA besiktningsbefriad

14 000 kr
21 500 kr
Beskrivning
hanomag henschel f25 diesel 1971 besiktningsbefriad och låg skatt helt ny startmotor som byttes förra månaden på verkstad (6500 kr) 2 månader gammalt bateri finns 6 mindre högtalare och en helt ny Bluetooth sterio som inte är inkopplad som kan fås med den har enkel växelåda med spärr så det är 2 växlar och back den drar ca 0,8-1 liter / milen förar dörren har lite problem med att öppnas och den kan gå lite dåligt emmelanåt men sen funkar den igen som den ska. men kör man lungt ska allt funka man kan få med en till förarhytt med 2 dörrar och alla rutor plus extra säten med mera och även en till ram man får även med all inredning som finns på bilderna som ledlist,poppy och doftgranarna kan tänkas byten mot andra fordon eller nåt sånt
Säljes av
epa
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Vill du betala med faktura eller lån?
Vår betalpartner Rocker erbjuder bland annat faktura och lån som betalsätt i Blocketbetalning. Om du är intresserad, se vilket belopp du kan handla för genom att kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Köpekontrakt som PDF

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer