Gå direkt till innehållet
Inlagd: 21 jan. 14:59
Garage 3.6x6m Nytt
62 400 kr
Beskrivning
Vi levererar din garagebyggsats! Vår fabrik finns i norra Sverige. Rita ditt drömgarage direkt på vår hemsida, men vårt ritprogram som är gratis och väldigt enkelt att använda. Vi har även ett standard utbud med de populäraste garagemodellerna. Du får även bygglovsritningarna gratis från oss! Med vårt smarta byggsystem blir monteringen snabb och enkel. Grundtanken är att en händig privatperson kan resa en normalstor byggnad själv med lite hjälp av några vänner. Detta garage är ett standard garage som finns i vårt sortiment. Garaget levereras komplett utvändigt. Detta ingår: - Väggblock bredd 1,2 m med luftspalt. - Vindduk och liggande reglar 45x45. - Syll, hammarband och stomreglar 45x145. - Takstolar med vindduk och panel i gavlar. - Kondensduk och takreglar 45x70. - Knutbrädor, vindskivor, fotbrädor, underspikning. - Stående panel, grundmålat faluröd - Takavvattningssystem med infästningsdetaljer, stuprör, hängrännor, rännkrokar m.m. - Takplåt TP20, Svart - Port, Slagport, 25x21 - 4 stycken fönster, 9x5, Fast, 2 glas fönster, vit Vill du göra ändringar eller lägga till olika tillval så som isoleringspaket så klickar du endast på länken och fortsätter rita på garaget, enkelt! Du kan även rita garage för din husbil, maskinhall, stall eller ett fritidshus med ritprogrammet.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Arctic Wood AB
Vi levererar byggsatser för att det ska vara enkelt för er att montera ihop husen. Vi förädlar träet på tre olika sätt i fabriken. Våra fritidsbyggnader som bastu, grillkåta och lusthus som levereras i färdiga element. I vår timmerlinje tillverkar vi knuttimrade bastun och fritidshus i 70 mm timmer. Det senaste hos oss är modulbyggander, där du hittar garage, stall, maskinhallar och fritidshus. Rita ditt drömgarage med vårt enkla ritprogram!
Mer information hittar du på http://www.arcticwood.se