Gå direkt till innehållet
Inlagd: 19 feb. 11:40

Ferri ZMT-E 2000 - kombiklippare

Beskrivning
En kvalitetsmaskin tillverkad av FERRI i Italien. FERRI har ett brett sortiment av släntklippare/buskröjare och exporterar över stora delar av världen. Försäljning utan mellanhänder, ett framgångsrikt koncept som gör att vi kan erbjuda kunden hög kvalitet till rätt pris. 100-tals referenser runt om i Sverige! Vi är ett stabilt familjeföretag som startades 1961, och har ett stort reservdelslager i Falkenberg. Hos oss köper du pålitliga maskiner. Ferri ZMT-E 2000 plan- och släntklippare: - Schackelupphängda Y-slagor (mindre stenkänsliga och skonsamma mot rotorn). - Klipper upp till ca 5 cm diameter. - Vikt 636 kg. - Växellådan på utsidan (ger 70 cm extra räckvidd, 3,20 m). - Hydrauliskt påkörningsskydd. AB G Alexandersson - kvalitetsmaskiner
Säljes av
AB G Alexandersson
AB G AlexanderssonBesök vår butikssidawww.abg-alex.com
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
AB G Alexandersson
AB G Alexandersson är idag specialiserat inom områdena GRÄS- OCH BUSKRÖJNING samt GÖDSELHANTERING.Vår målsättning är att kunna erbjuda kunden de bästa produkterna inom dessa områden, till rätt pris och med snabba reservdelsleveranser.
Mer information hittar du på http://www.abg-alex.com

Fler annonser från AB G Alexandersson

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer