Gå direkt till innehållet
Inlagd: 7 apr. 10:23

Färdigskuren solfilm - Tona som ett proffs

199 kr
Beskrivning
*** TONA BILEN SOM ETT PROFFS FRÅN SÅ LITE SOM 199:- *** Spara stort och få det professionella resultat med vår precisionsskurna solfilm som är superlätt att montera själv! Vi skär ut solfilm av hög kvalitet så att de passar din bil perfekt. Du får även med detaljerad monteringsanvisning som hjälper dig till det perfekta resultatet. (Du hittar GÖR DET SJÄLV video på vår hemsida och kan se hur enkelt det är att tona själv). Våra solfilmer är hållbara och nyans/färg stabila. Vi kan med stolthet leverera solfilmer med LIVSTIDSGARANTI(när de installeras enligt instruktionerna). Med stöd för över 1 500 bilmodeller och flera olika toningsgrader så kan du gå in och se vad som passar din bil bäst. Du hittar även solfilm på rulle om du hellre vill skära själv eller om vi inte har färdigskuren solfilm till just din modell för tillfället. Självklart får du med monteringsanvisning för denna typ av montering också. Betala säkert med: *Payson (av Svea Ekonomi *Köp nu Betala senare via Faktura, *Delbetalning eller Betala direkt). *PayPal, Debet- / kreditkort och njut av snabb 1-3 dagars FRI Leverans! Vår kundtjänst finns här för att svara på dina frågor inom 24timmar! Gå in och beställ färdigskuren solfilm och tona som ett proffs. Vi ses på https://tonaderutor.se
Om företaget
Webshop där du kan köpa modellanpassad färdigskuren solfilm till just din bil , solfilm på rulle samt monteringstillbehör. FRIA Leveranser inom 1-3 dagar!
Säljes av
TonadeRutor
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer