Gå direkt till innehållet
Inlagd: 18 mars 13:24

Dragspel nytt Zero Sette 4-körigt cassotto Fraktfritt

123 000 kr
Beskrivning
Zero Sette "Mayora" är en helt nyutvecklad modell med något annorlunda chassikonstruktion med en kraftfull tonresonans och finaste handnitade bandstålsstämmor. "Mayora" är ett 4-körigt cassotto med fullstort tonomfång, 41/120 och spelet vi har i lager har en mycket tuff speciallack som ni ser på bilden. Ordinarie pris på "Mayora" är 139.000:- och speciallacken kostar 9.000:- extra men vi har specialpris just på detta spel. Vikt endast 11.4 kilo! Ett helt fantastiskt instrument för dig som bara nöjer dig med det absolut bästa! På grund av rådande pandemi och skärpta restriktioner så bjuder vi nu på fraktkostnaden vid köp av nytt eller begagnat dragspel! Vi har öppet som vanligt och gör allt vi kan för att besök hos oss i butiken ska vara tryggt, men för den som önskar levererar vi alltså dragspel fraktfritt nu under restriktionerna.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Karlssons Musik AB
Klicka gärna på den blå texten under vår logo till höger - "annonser i butiken" - för att se våra övriga annonser på Blocket! Vi är specialister på Dragspel och Durspel. Vi kan erbjuda er allt möjligt när det gäller dragspel; nya och begagnade, knappdragspel eller pianodragspel, durspel och concertinor, converter / melodibasdragspel,
Mer information hittar du på http://www.karlssonsmusik.se

Fler annonser från Karlssons Musik AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer