Gå direkt till innehållet
Inlagd: 6 dec. 11:33
Dragkrok monterad & klar fr 4495:-
4 395 kr
Beskrivning
Dragkrokskungen säljer och monterar EU godkända kvalitetsdrag till riktigt pressade priser och till dom flesta bilmärken och modeller. Låt någon av våra duktiga montörer montera din dragkrok. Sedan 2012 har vi monterat över 10.000 dragkrokar. Du har alltid 5 års garanti på arbetet och livstids garanti på dragkroken. MONTERING I VÅR VERKSTAD Dragkrok inkl montering fr 4495:- Du behöver inte besiktiga bilen efter att du har monterat dragkroken. Detta krav togs bort 2013 som ett led i nya EU-direktiv. REFERENSER "Jag måste bara ge en eloge till den fantastiska hjälpen med att få satt på en dragkrok. Smidigt, billigt och bäst på alla sätt. Dragkrokskungen sparade mig mycket jobb. Tusen tack. - Lena Krantz, Helsingborg Jag blev erbjuden att köpa till en dragkrok vid nybilsköpet för 12700 kronor. Det tyckte jag lät dyrt. Därför googlade jag runt lite tills jag hittade Dragkrokskungen och efter att ha beställt dragkroken där så kunde jag lägga pengarna jag sparade på aluminiumfälgar till sommardäcken. - Oskar Gissberg, Göteborg
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid pengar som skall sättas in på private bankkonton.Använd istället Blocketpaketet.
Dragkrokskungen
Ring oss redan idag på tfn 0770 - 11 44 11 pris till just din bil. MONTERING fr 2.750:- Förutom våra "Gör-Det-Själv" paket så monterar vi även dragkrokar över hela Sverige med några få undantag. Vi erbjuder även montering hemma hos dig eller på din arbetsplats. SLÄPVAGNAR Vi erbjuder ett brett sortiment av släpvagnar ifrån Neptun Trailers som är Europas största tillverkare av släp.
Mer information hittar du på http://dragkrokskungen.se