Gå direkt till innehållet
Inlagd: 11 dec. 07:21
Beneteau Barracuda 7 KAMPANJPRIS
599 000 kr
647 000 kr
Fakta
Längd
7.14 meter
Beskrivning
Demokörd visningsbåt! Den smarta Barracuda 7 sportfiskebåten är resultatet av rikligt med erfarenheter från Beneteau! Denna modell är sportig, bekväm och modulär. Denna nya utombordare kommer i två versioner, med olika layouter och har trettio olika alternativ. Hon är byggd för underbar fiskesemester till sjöss! Barracuda 7 är en stabil och sjöduglig båt i alla väder och tack vare den speciella skrovkonstruktionen skär båten rakt igenom vågorna. Utrustad med tre låsutrymmen som bland annat kan användas som fisksump och på båtens högra sida hittar du en ankarbox. Uppe på däck är det gott om utrymme vilket bidrar till att det är lätt att röra sig fritt på båten. Till alla fiskefantasters stora glädje får det plats en 10" plotter/ekolod på instrumentpanelen. Styrhytten har två skjutdörrar och det finns gott om utrymme för både förare och passagerare. Barracuda 7:s häpnadsväckande layout lämnar plats för ett pentry med diskho, spis, kyl och förvaringsutrymmen. För maximal komfort har Barracuda även en främre kabin med sovplats och separat toalett. Denna båt är en 2018-modell. Välkommen att prova! KAMPANJPRIS BÅT INKL UTRUSTNING (Cruising Paket 2018) OCH EVINRUDE C200PX 599 000:- (ordpris. 729 600:-) Märke: BENETEAU UTOMBORDARE Modell: BARRACUDA 7 Båttyp: Hyttbåt Årsmodell: 2018 Längd: 7,14 meter Bredd: 2,68 meter Vikt: 2050 kg Motormärke: Evinrude Motormodell: C200PX Motortyp: Utombordare Drivmedel: Bensin Årsmodell motor: 2018 Gångtimmar: 10 Rek motor(hk): 135 - 200 Utrustning: - Vindrutetorkare m spolning på båda sidor - Dusch på akterdäck inkl extra vattentank50L - Plats för extra batteri - Bord på akterdäck - 2 st främre ståstolar på styrbord sida - Bänk framför styrhytt - Lowrance HDI sensor - 2 fällbara sidosäten på akterdäck - Peke i fören med badstege - Badplattformar i aktern i polyester - Dynor i förpiken i styrhytt - Gardiner i styrhytt - Lowrance HDS 7" carbon multifunction - Taklucka (styrplatshytten) m mörkläggningsgardin - Öppningsbar taklucka i fören
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning. Be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Eliassons Båtvarv
Fullservicevarv för både motor & segelbåtar - vi ambulerar med servicebilar i hela Halland. Försäljning/ förmedling nytt & begagnat - Upplåtelse av plats inom- utomhus. Seasea tillbehörsbutik.
Mer information hittar du på http://www.eliassons-batvarv.se