Gå direkt till innehållet
Inlagd: 5 maj 07:07

Attefallshus 25 kvm med loft - Färdigt och redo för leverans

465 000 kr
Beskrivning
Till salu har vi nu ett vackert, nyckelfärdigt exemplar av en ny modern attefallshus-modell på 25 kvm. Huset har klassiskt sadeltak och en unik design med två loft-utrymmen på vardera sida av huset för extra utrymme. Husets ordinarie pris i detta utförande är 605.000 SEK. Nu prissänkt till 465.000 SEK. Byggdes som visningshus sommaren 2020. Finns att se i vår husfabrik i Fjärås/Kungsbacka! Det som ingår i priset är ett attefallshus redo för åretruntboende med: - Komplett kök med kyl, frys, diskmaskin, ugn och spishäll. - Komplett badrum med dusch, toalett, handfat och varmvattenberedare. - Kvalitetsfönster i trä med alu-beklädnad. Frontglasparti med 2 fasta fönster och 1 öppningsbar fönsterdörr. - Fasad av liggande träpanel. - Tak av papp och asfaltsmatta. - Väggar och tak invändigt av liggande finsågad träpanel. Listfritt. - Golv i ekparkett. - Färdig elinstallation, eluttag och belysning. - Fasadfärg: Vit (kan målas i önskad färg mot pristillägg). Yttermått Bredd x Djup: 7,50 × 3,50 m. Högsta yttre takhöjd: 4,00 m. Levereras nyckelfärdigt på plats med kranbil (fraktkostnad tillkommer). Välkommen att kontakta oss vid frågor eller om du vill boka visning!
Om företaget
/Svenska Småhus grundades 2007 och har sedan dess levererat attefallshus, fritidshus, friggebodar och villor av högsta kvalité. Vi ser till att ditt nya hus blir precis som du önskar dig - och hjälper dig genom hela processen från utveckling, produktion och leverans. www.svenskasmahus.se
Säljes av
Cristian
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer