Gå direkt till innehållet
Inlagd: 24 mars 10:19

Airgo - En modern elektrisk rullstol

24 995 kr
Beskrivning
Airgo är en innovativ och hopfällbar elrullstol, byggd i lätt aluminium, som du enkelt styr med en hand. Den låga vikten (26kg) och att den är extremt enkel att fälla ihop, gör den lätt att förvara eller ta med i alla sammanhang. Flyggodkända batterier innebär dessutom att du utan problem kan ta med den på flyget! Vår mest populära model Airgo S2 har, förutom alla grundläggande egenskaper, även en inbyggd mobil med SOS knapp som kan kopplas direkt till ett eller flera telnr som rings upp automatiskt om något skulle hända när du är ute och kör, vilket skapar extra trygghet. Andra finesser är att stolen kan fjärrstyras via en mobilapp om stolen av någon anledning skulle vara för långt ifrån dig samt även inbyggd radio, USB för laddning av mobilen mm. För mer info besök vår webbsida: www.airgo.se. Kampanj - nu får du även en AirSeat tryckavlastande dyna på köpet! Värde 1295kr.
Om företaget
Vår affärsidé är enkel "Att erbjuda funktionella hjälpmedel av hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris". Airgo är en helt ny generation hopfällbara kompakta elrullstolar, som med smart konstruktion och intelligenta funktioner skapar nya möjligheter och ökad frihet.
Säljes av
Airgo
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer