Gå direkt till innehållet
Inlagd: 19 apr. 17:41

Jolle 4.2 meter m båtvagn (maxlast 385kg båtlängd 4.3 meter)

2 500 kr
Beskrivning
Säljer en gammal 420 jolle med vagn. Det är ursprungligen en kappseglingsjolle, men går ju att använda på det sätt man har lust. Fördelen är att den är väldigt lätt, den väger bara runt 80 kilo och att den är osänkbar med lufftankar på båda sidor. Jag har monterat fästen för årtullar, så man kan ju använda den som roddbåt t ex. Eller hänga på en liten utombordare på ramen jag byggt till bakpå. Båten ÄR sliten men den är tät och håller inte på att ramla sönder så det bara att lägga i sjön för vattenlek i sommar. Nedan har ni länkar för åror och årtullar på biltema som passar. Båtvagnen(se länk nedan) köpte jag ny på biltema för några år sen och den har bara rullat några mil. Den kan bära mycket tyngre båtar än den här jollen, upp till 385 kilo. Utombordarna på bild ingår inte i priset. Men de finns i separata annonser på blocket såvida de inte redan blivit sålda. Vid smidig affär ingår en ljusramp med blinkers bakljus och trianglar för vägtransport.. Och.. är det någon seglings och projektintresserad som läser den här annonsen så finns det mast, bom, något slitet segel och en 80-kilos blyköl men då blir det en annan prisdiskussion. Skriv eller ring vid intresse. Båten finns i Stenkumla. Åtullar https://www.biltema.se/bat/dacksutrustning/aror-och-paddlar/arklykor/artullar-2-st-2000021925 Åror https://www.biltema.se/bat/dacksutrustning/aror-och-paddlar/aror/ara-2000017737 420 jolle https://sv.wikipedia.org/wiki/420_(b%C3%A5tmodell) Båtvagnen https://www.biltema.se/bil---mc/lasta-och-dra/bilslap/battrailers/battrailer-obromsad-2000033945
Säljes av
Tuve Holmberg
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Vill du betala med faktura eller lån?
Vår betalpartner Rocker erbjuder bland annat faktura och lån som betalsätt i Blocketbetalning. Om du är intresserad, se vilket belopp du kan handla för genom att kolla ditt kreditutrymme.
Köpekontrakt
  • Signera tryggt med BankID
  • Godkänt av branschen
Contract illustration
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Trygghet & säkerhet på Blocket
Skriv kontrakt!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer