Gå direkt till innehållet
Inlagd: 27 mars 08:14

Bastuflotte bryggbåt

80 000 kr
Beskrivning
Nu är tillverkningen igång av årets bastuflottar. Finns för omgående leverans och leverans sker med kranbil som lägger bastuflotten direkt i vattnet. I priset ingår komplett monterad bastuflotte med vedeldad bastuugn, isolerad skorsten från Harvia, helglasad dörr, ett litet fönster bakåt för att kunna styra flotten, ett större spröjsat fönster på sidan. På taket ligger det underlagspapp och ytpapp från icopal. Vindskivor knutar och foder sitter monterat. Måtten på flotten är ca 5.30*3.1 m och har 11 st svensktillverkade pontoner. Flytkraften är 2,7 ton och egenvikten ca 1,3 ton. Måtten på bastun är ca 2,1*1,7 m och rymmer 4-6 pers. Lavar i två nivåer och rymlig innehöjd. Finns ett begränsat antal så tveka inte att ringa och fråga. Frakten ordnar jag till självkostnadspris. Mvh Niklas Bastu bastubryggbåt bryggbåt
Säljes av
Niklas
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Vill du betala med faktura eller lån?
Vår betalpartner Rocker erbjuder bland annat faktura och lån som betalsätt i Blocketbetalning. Om du är intresserad, se vilket belopp du kan handla för genom att kolla ditt kreditutrymme.
Köpekontrakt
  • Signera tryggt med BankID
  • Godkänt av branschen
Contract illustration
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Trygghet & säkerhet på Blocket
Skriv kontrakt!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer