Gå direkt till innehållet
Inlagd: 22 maj 17:51

Viarelli Agrezza ATV 125cc

20 885 kr
Beskrivning
Viarelli Agrezza Den nya AGREZZA 125 imponerar som QUAD då den utrustats med en 4-takts luftkyld encylindrig bensinmotor. AGREZZA 125 ger dig mer kraft än növändigt, roar med ett kraftigt effektöverskott och glädjer även dig som förväntar dig mer av ditt fordon. Du har inga problem att hålla jämn takt med betydligt dyrare konkurrenter. AGREZZA 125 har lägre vikt än sin storebror AGREZZA 250 vilket innebär att den känns mer lätthanterlig och att den flyger fram utan att tappa avsevärt under stressade förhållanden. Inga kostnader har sparats gällande komponenterna som är ämnade för tuff och inspirerande körning. Med AGREZZA 125 har du en högprestandamaskin som levererar kraft nog att roa även tyngre och större förare. Även om storleken är något mindre än storebror AGREZZA 250 får både juniorer och vuxna plats i det kompakta chassiet.
Säljes av
Motorsweden Göteborg
Motorsweden GöteborgBesök vår butikssida
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Motorsweden Göteborg
Kom in och se våra 2019- årsmodeller av mopeder, mopedbilar och ATV. Adress: Rimmaregatan 6 Telefon: 031-120660 E-post: gbg@motorsweden.se Hemsida: www.motorsweden.se Välkomna!

Fler annonser från Motorsweden Göteborg