Gå direkt till innehållet
Inlagd: 5 mars 07:13

Vattenrening

Beskrivning
Lösningen på ditt vattenproblem Genom att konstruera hållbara vattenreningssystem för framställning av rent dricks-, process- eller bevattningsvatten skapar vi en lösning på ditt vattenproblem. I vårt produktsortiment arbetar vi främst med vattenrening i form av järn-, kol-, eller avhärdningsfilter. Men våra produkter hanterar även processer som jonbyte och olika typer av membranteknik. Vi konstruerar och installerar vattenbehandling för både små och stora kunder med fokus på bostadshus, kommuner, lantbruk och industrier.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Sterom AB
Sterom - Minireningsverk & VA-produkter erbjuder en rad olika produkter. Bland annat: -Minireningsverk -Dränkbara pumpar -Hydroforpumpar -Pumpbrunnar -Fettavskiljare -Oljeavskiljare Och mycket mer, besök oss på www.sterom.se
Mer information hittar du på http://www.sterom.se

Fler annonser från Sterom AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer