Gå direkt till innehållet
Inlagd: 30 mars 12:23

Väletablerad och lönsam lackeringsfirma (ID: 1265)

Beskrivning
Mycket välrenommerad lackeringsfirma inom köksluckor, möbler och bildelar i Västra Götaland. Man lackerar främst köksluckor som står för en stor del av omsättningen, men även det mesta inom möbler och inredningsdetaljer såsom skåp, dörrar med mera. Men även delar och detaljer till bil & mc. Omsättningen har varit stigande ända sedan starten. 2019 omsatte man cirka 1 400 000 kr och 2020 beräknas man omsätta cirka 2 500 000 kr. Man har en mycket vältrafikerad hemsida som ger bland de första sökträffarna på Google, samt instagramkonto med cirka 3 000 följare. Varje vecka får man cirka 30-50 nya förfrågningar från kunder och har man har idag inbokade kunder till ett värde om cirka 150 000 kr. Verksamheten bedrivs i ändamålsenliga lokaler med all utrustning som krävs. Inventarierna är i ett mycket bra skick och värdet uppgår till cirka 280 000 kr. Kundstocken består av både företagskunder och privatkunder. varav många är stamkunder och övriga är drop-in. Företaget har samarbete med ett antal större fastighetsbolag, vilket innebär en stabilitet i kundstocken. Många av kunderna kommer från Göteborg med omnejd. Utvecklings- & framtidsmöjligheter: Försäljningsobjektet erbjuder kunniga och driftiga personer en fantastisk möjlighet till utveckling av konceptet. Med tanke på det goda ryktet och den stora orderingången finns det goda förtjänster att inhämta. Möjligheterna är många. Den nuvarande ägaren vill nu sälja på grund av hälsoskäl.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Mäklarjouren
Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet. Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.
Mer information hittar du på http://www.maklarjouren.nu

Fler annonser från Mäklarjouren

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer