Gå direkt till innehållet
Inlagd: 17 feb. 09:52

TEN7 Mudmaster 212cc

9 995 kr
Beskrivning
Välkommen till oss på Motorsweden GBG, vi finns på rimmaregatan 6 och kan nås på 031-120660 eller gbg@motorsweden.se. Vi har komplett showroom med alla Viarelli, X-pro, MGB modeller här i butiken! Gyttjemästaren TEN7 Mudmaster lever upp till sitt namn och med dämpning fram på monstret med hela 212 kubiks motor kan du räkna med att bil skitig! Se till att hålla i styret och placera tungan rätt I mun när du drar igång de 7,5 hästarna! För att ytterligare ge dig utrymme för lek & stoj kommer TEN7 Mudmaster med en helautomatisk växellåda, hydralisk bakbroms och justerbart styre. TEN7 Mudmaster är gjord för skog, bana och allmän nöjeskörning. Motorsweden är idag en av marknadens främsta aktörer inom affärsområdet lätta fordon såsom Moped, Elmoped, MC, ATV, Dirtbike, Mopedbil, Elscooter och Minifordon. Med en drastisk tillväxt har Motorsweden skapat ett omfattande sortiment bestående av både egna varumärken och internationellt erkända varumärken. Motorsweden saluför idag ett brett modellprogram där fokus på kvalitet, prisvärdhet och design tydligt genomsyrat sortimentsurvalet. Genom direktinköp från leverantörernas fabriker, stora volymer och samverkan med flera internationella inköpsorganisationer har den mycket attraktiva prisnivån kunnat bibehållas. Hos Motorsweden kan du alltid vara säker på att få mest valuta för pengarna. Viarelli, TEN7, Mudmaster, 212cc, 200cc, 250cc, fiddy, lekfordon, cross, motorcross
Länk: Mudmaster
Säljes av
Motorsweden Göteborg
Motorsweden GöteborgBesök vår butikssida
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Motorsweden Göteborg
Kom in och se våra 2019- årsmodeller av mopeder, mopedbilar och ATV. Adress: Rimmaregatan 6 Telefon: 010-4056010 E-post: gbg@motorsweden.se Hemsida: www.motorsweden.se Välkomna!

Fler annonser från Motorsweden Göteborg

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer