Gå direkt till innehållet
Inlagd: i tisdags 16:42

Spinningcyklar i Nyskick Bodybike

Beskrivning
Supreme BodyBike är resultatet av outtröttligt sökande efter den optimala motionscykeln. Den är summan av era års samlade erfarenheter och en stark passion för motionscykling inomhus. Spinningcykel hos GymPartner som säljer från vår stora lagerbutik i Mölndal. Spinningcyklar i Nyskick Bodybike hos GymPartner Spara mycket tid på att slippa att ta dig till och från gymmet eller träningshallen. En egen inomhuscykel hemma kommer att hjälpa dig att kontinuerligt träna hela året. När du har möjligheten till att träna hemma behöver du inte längre ställa in träningen på grund av regn eller snö. Spinningcykel Supreme BodyBike Body-Bike Classic Supreme är en helt inkapslad cykel med skyddskåpor i plast som omsluter drevet och det centrala svänghjulet. Alla viktiga delar är tillverkade i rostfritt stål vilket helt och hållet eliminerar problemet med rost och andra skador. Varje liten detalj är noggrant utformad och fyller en praktisk funktion. Spinningcykel Supreme Body-Bike Produktegenskaper Sidokåpa i ABS-plast som skyddar insidan av systemet mot damm och fukt. System med polymerdrivrem som ger smidig och tyst gång. Smörjningsfria BODY BIKE-bromsblock av syntetisk KEVLAR. Kraftig robotsvetsad ram ger cykeln en stadig bas att stå på. Elektropolerade sprintar i rostfritt stål. Flexibla och justerbara gummitassar för att cykeln ska stå jämnt. Drev, svänghjul och pedalarmar i bearbetat gjutjärn. Shimanopedal av hög kvalitet med SPD bindning Kullager av högsta kvalitet från SKF. Styre och fästen av rostfritt stål. Gummitäckt styre för säkert grepp. Pulverlackerad styrstång och sadelrör i rostfritt stål, övriga ramdelar i pulverlackerat stål. Golvram i rostfritt stål. Fästanordningar till golvram i rostfritt stål. Rakt styre ger mängder av positionsmöjligheter. Besök hemsidan www.gympartner.nu
Om företaget
Köp Ny eller Begagnad Gymutrustning eller Kompletta Gym i hög kvalitet. Kompletta Gym säljes alltid med Lägstaprisgaranti från GymPartner Sweden. Vi är en grossist för styrketräningsredskap. Vi säljer både nya och begagnade gymprodukter. GymPartner har allt ifrån Skivstänger, Hantlar, Kettlebells, Viktskivor, Träningsbänkar till Crossfit-tillbehör.
Säljes av
GymPartner Sweden AB
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer