Gå direkt till innehållet
Inlagd: 10 nov. 23:57
Sparkcykel Flakcykel Kampanj
3 745 kr
Beskrivning
Art 58020 Pris 2995:- Priser exklusive moms & frakt För snabba person & varutransporter inomhus. Sparkcyklar med parallellstyrning och rullagrade massivgummihjul. flakcyklar har fotplatta med halkskydd och kraftig fotbromsanordning på bakhjulet. Hjul: 200 mm gummi. Flakstorlek 690×585 mm. Vändradie 1200 mm. Total lastförmåga 150 kg (inkl. förare).
Länk: Hemsida
Säljes av
Eks Verktyg o Maskiner
Eks Verktyg o MaskinerBesök vår butikssidawww.eksverktyg.se
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Eks Verktyg o Maskiner
Vi kan även erbjuda förmånlig företagsleasing & konkurrenskraftiga priser. Sedan företagets start har vi levererat en ansenlig mängd handskar, maskiner, verktyg och förbrukningsartiklar till industrisektorn, byggsektorn och bilverkstäder. Vi lägger stor vikt vid hög kvalitet och hög servicenivå. Vi samarbetar med de ledande leverantörerna av kvalitetsprodukter och genom åren har vi byggt upp ett mycket brett sortiment, vilket betyder att vi kan tillhandahålla produkter och lösningar för de flesta behov.
Mer information hittar du på http://www.eksverktyg.se