Gå direkt till innehållet
Inlagd: 28 apr. 10:55

Skurskivor och Glättarblad

Fakta
Modellår
2020
Tillverkad
2020
Beskrivning
AB Lindec® skurskivor är av högsta kvalitet, och med högsta precision för att möjliggöra bästa möjliga planhet, täthet och yta. Vi har skurskivor för de flesta olika glättar modellerna som finns på marknaden från 60 cm Ø till 160 cm i Ø. Var noga med att värdera olika kvalitéer och priser med antal m2 som skurskivan räcker till istället för att enbart titta på styck priset, - en billig skurskiva blir oftast mycket dyrare per m2, dessutom besparas många byten genom högre kvalitet kallvalsade skivor ger mindre svarta fläckar i ytan. Pris: 680 kronor. OBS! Kom ihåg att priset exkl. moms endast är 544 kronor. AB Lindec® glättarblad är också av bästa kvalitet, och med högsta precision för att möjliggöra bästa möjliga yta. Vi har glättarblad för de flesta olika glättarna modellerna som finns på marknaden från 23 cm till ca 60 cm. Var noga med att värdera olika kvalitéer och priser med antal m2 som bladen räcker till istället för att enbart titta på styck/set priset, - ett billigt glättarblad blir oftast mycket dyrare per m2, dessutom besparas många byten genom högre kvalite. Sämre kvalitéer brukar också svärta och ger därmed fläckvist märken i betongen. Pris: 542,5 kronor. OBS! Kom ihåg att priset exkl. moms endast är 434 kronor.
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
Trygghet & säkerhet på Blocket
AB Lindec
AB Lindec är ett privatägt företag med huvudkontor i Göteborg, Sverige, som specialiserat sig på tillverkning av material och maskiner för tillverkning av högkvalitativa betonggolv. Vår vision är att vara den kompletta leverantören som tillhandahåller betonggolvsspecialisten med allt som behövs för att producera ett plant golv av högsta kvalitet.
Mer information hittar du på http://www.lindec.com

Fler annonser från AB Lindec

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer