Gå direkt till innehållet
Inlagd: 13 okt. 16:52

Sälj din bil snabbt och smidigt bra betalt

Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Pålitlig fordonshistorik från CARFAX®
Avslöja importer, miltal, antal ägare, besiktningar, etc.
Ladda ner rapporten
Beskrivning
Rubrik: Sälj din bil snabbt och smidigt bra betalt. Vi du sälja din bil snabbt och smidigt utan krångel? Skicka ett mail med registrerings nummer samt mätarställning samt så mycket info som möjligt så återkommer vi med ett pris inom kort. Vi köper transport bilar så som skåpbilar, Flakbilar, Pickup mm. Vi köper även personbilar. Mercedes, Bmw, Audi och Volvo dom är mest prioriterade men vi köper även in dom flesta andra märken så som Opel, Citroen, Peugeot, Ford, Renault, Porsche, Honda, Nissan, Toyota, Skoda, Vw, mm. Har du kredit eller leasing på bilen så löser vi det i samband med försäljningen. Då vi inte alltid är på plats rekommenderar vi alltid att ni ringer innan ni kommer. Vi hjälper även till med förmedling av bilar och motorcyklar om så önskas. Ring Johan Hermansson på 0735-001845 eller skicka ett sms. Vi finns på Skalbanksvägen 7 45155 Uddevalla.
JH AutoInvest AB
Vi byter in din gamla bil, Finans ordnas via Santander Bank Wasa Kredit och Svea Ekonomi. Med reservation för felskrivning, Ring för mer info eller tidsbokning 0735-001845, För fler bilar i lager besök oss på www.jhautoinvest.com/
Mer information hittar du på http://www.jhautoinvest.com

Fler annonser från JH AutoInvest AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer