Gå direkt till innehållet
Inlagd: 4 maj 22:18

Ruskigt stabil båtvagga

2 500 kr
Beskrivning
Då vår båtförening tagit ett omtvistat beslut om att inga båtar får vinterförvaras i vagn eller vagga på föreningens mark, blir jag tvungen att sälja denna ytterst välgjorda båtvagga som är ungefär 3X3 meter och pallar hyfsat tunga båtar. Min båt på bilden väger 9 ton och mäter 10X3 meter, så detta är en enastående chans om du har en lite större båt. Vaggan går ju faktiskt att modifiera för den som är lite händig, om det skulle behövas. OBS!!! OBS!!! Det är alltså BARA vaggan (och INTE båten) som är till salu. Frakten ombesörjer köparen. OBS!!! OBS!!! Vid flera intressenter gäller högstbjudande. Vaggan finns för närvarande i Ängelholm, men i juni finns den på Tjörn. Eventuella relevanta frågor besvaras på telefon. Priset kan eventuellt diskuteras vid snabb och smidig affär, men det är först till kvarn som gäller. Betalning sker med Swish eller kontant vid avhämtande.
Säljes av
Erland H
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Vill du betala med faktura eller lån?
Vår betalpartner Rocker erbjuder bland annat faktura och lån som betalsätt i Blocketbetalning. Om du är intresserad, se vilket belopp du kan handla för genom att kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Köpekontrakt som PDF

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer