Gå direkt till innehållet
Inlagd: 3 dec. 17:30
Rotator 4,5T kompakt, lagerrensning
Fakta
Modellår
2019
Tillverkad
2019
Beskrivning
Baltrotor GR465 flänsrotator för att skruva direkt på skopan eller gripen. Hålbilden är 140mm x 140mm, 4 st hål. Lägre påbyggnadsmått mot en tapprotator samt att den är bultad direkt i skopan. Pris 7308kr - 20% = 5846,40kr Exkl moms. Vi har 7st i lager och priset gäller så länge lagret räcker. Vi kan även utrusta rotatorn med länk och multifaster om det önskas. Baltrotor ritar och bygger rotatorer av enastående kvalitet, med prestanda i premiumklass till ett mycket attraktivt pris. Rotatorer och tillbehör inom skog-, bygg-, rivning, frakt och materialhantering. Produkter som tillverkas av Baltrotor är kraftfulla, pålitliga och robusta. De är konstruerade för att prestera i tunga arbetsmiljöer med maximal effektivitet och minimala driftstopp. Tack vare de egenutvecklade tekniska modellerna har vi möjlighet att optimera produktionskostnaderna och översätta dessa besparingar till våra kunder - utan att någonsin kompromissa med kvaliteten på våra produkter. Varje rotator är noggrant testad innan de levereras dig som kund. Vi står bakom kvaliteten på våra produkter hela vägen, och vår kundvänliga garantipolicy ger den där extra känslan av säkerhet till våra kunder. Gripskopa, timmergrip, kran
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. INGA seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en in-scannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.
PG Export AB
På PG Export AB finner du ett komplett sortiment av bl.a. timmergrip, risgrip, gripskopa, lastbilsskopa, rotator, skrotgrip, sortergrip, stålsax, betongkross, gripsåg, skrotsax, pallgaffel samt ett brett urval av bl.a. stödbensplattor, multifaster, lyft & surrning m.m. Ni hittar oss på Exportgatan 33 422 46 Hisings Backa Butikens öppettider är mån-fre 7-17 Varmt välkomna till oss!
Mer information hittar du på http://www.pg-export.se/