Gå direkt till innehållet
Inlagd: 9 jan. 13:04
Rammer 1655 lätt begagnad (40h) 1100kg
Beskrivning
Vi har fått in en 1100kg Rammer som knappt är körd, den har gått 40 timmar totalt. Passar bra till 12-20t maskin och vill ha 90-130l/min, arbetstrycket sköter hammaren själv när den får rätt flöde. Max 10 bar i mottryck. Ramlube II automatsmörjning Ramdata (styrker timmarna) Det sitter S60-fäste på och den nu Hammaren är helt komplett och levereras med flödesmätning på Er maskin precis som alla andra hammare vi säljer. Ring för din offert!
Säljes av
Göteborgs Hammarservice
Göteborgs HammarserviceBesök vår butikssidawww.hammarservice.se/
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. INGA seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en inscannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.
Göteborgs Hammarservice
Vi servar, reparerar och säljer hydraulhammare med över 30års erfarenhet. Har ett stort lager med reserv- och slitdelar samt nya och begagnade Rammer-hammare med de flesta fästplattorna för direkt leverans. Vi är auktoriserade för Rammer / Sandvik och är de enda i Sverige som kan leverera Rammer med upp till 3års garanti!
Mer information hittar du på http://www.hammarservice.se/